Vols coneixer la Lloba Llepa-sang?

Vols conèixer l’aspecte diabòlic de la Lloba Llepa-sang? No et deixarà indiferent. El dia 23 a les 21h,la presentem al públic, dins els actes de la Festa de Tardor, junt amb el Boc i les bèsties Nèbula de la Trinifoc, Farfallot de la Farfolla de la Sagrada Família , Ferafoc Petit, i el Drac Jussà de les Banyetes d’horta, que vindran a apadrinar-la, i els Trabucaires de Sant Cugat .

La Lloba tindrà 5 punts de foc, situats a la part davantera, i està feta amb poliestirè autoextingible, recoberta de fibra de vidre i resina epoxi, i pintada amb poliuretà. Això fa que sigui una bèstia molt lleugera (només pesarà 14 kg), perquè la pugui portar el jovent de la colla, a partir de 12 anys.

Igual que el BOC, ha estat construïda per l’escultor Elies Alvarez, i dissenyada per Micu Resines, membre de la colla.

També agraïm la participació a l’historiador santcugatenc Domènec Miquel , que ens va assessorar sobre quines bèsties podrien ser part del nou imaginari col·lectiu de Sant Cugat, i per inspirar-nos a l’hora de fer la llegenda.

I com no, a tota la colla, i sobretot als joves, per haver-se engrescat tant en aquest projecte, que estava emmarcat dins els actes de celebració del nostre 30è aniversari l’any passat.

L’acte el retransmetrem en directe pel nostre canal de YouTube.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*